Summa sidvisningar

måndag 12 oktober 2009

Julia Child


Dagens middag





För ett tag sedan när jag städade undan lite på övervåningen så hittade jag en kokbok som var skriven av Julia Child, (översatt till Svenska, tack o lov de har så konstiga mått i USA) tittade lite i den men sedan satte jag undan den igen för då var jag inte så intresserad av matlagning precis eftersom man i stort sett lagar mat 365 dagar om året så tappar man intresset emellanåt.

Men nu hörde jag häromdagen att en film är på väg ifrån Amerika som är ny för i år, släpptes over there i Augusti, den handlar om Julia Child som var en känd kock liknande de vi har i dagens TV program Tina Nordström o liknande.
Den verkar rätt intressant, nu när man börjar gilla matlagning igen! Skådisarna är Meryl Streep & Amy Adams, som ju båda är kanonbra skådisar, så den filmen vill jag se.

Min middag i dag blir ungsstekta kycklinlår på en bädd av rostade grönsaker. Dogsen gillar broskknutorna på kycklingbenen, så de blir saliga när de luktar att man gör grillkyckling, ja de är så gulliga.
Äkta hälften är ute på Älgjakt, var hemma på middagsrast och berättade att han inte sett någon Älg, men att där hade legat två rådjur under hans utsiktsplats. Jag brukar säga att det hade varit bättre att han hade haft en kamera med sig i stället för bössa. Nu skall jag kolla in middagen.

2 kommentarer:

  1. Då är det dina dogs och ANNA ANKA som gillar brosk! Hon hade någon teori om hajar-brosk-cancer som man kan undrar om det finns något belägg för ... får väl googla det.

    ___lotta

    SvaraRadera
  2. Ja det har du ju helt rätt i, fast det med ANNA Anka är ju lite konstigt hajar består väl av brosk de äter ju inte det, eller vad ska man tro?
    Ingridh

    SvaraRadera